Katja de Gouw

Interieur architect en grafisch ontwerper

Mijn naam is Katja de Gouw. Ik ben in juni 2014 afgestudeerd als interieurarchitect aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens deze studie leer je conceptuele ontwerp oplossingen te vinden voor ruimtelijke vraagstukken in verschillende schaalgroottes, van object en interieur tot architectuur. Ik ben inzetbaar als interieurarchitect voor interieur ontwerpen, bouwtekeningen, 3D visualisaties en maquettes. Waarbij wordt gewerkt met programma’s zoals sketch-up en autocad maar ook met de hand.

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Een belangrijk onderdeel van deze studie is het conceptueel en functioneel leren denken en ontwerpen, wat aan bod komt in de verschillende vakken zoals vormgeving, tekenen, illustratie, typografie, fotografie, multimedia en digitale technieken. Ik ben inzetbaar als grafisch ontwerper voor lay-outs van boeken, flyers en magazines, logo’s en huisstijl, posters en andere werken zowel typografisch als illustratief. Waarbij wordt gewerkt met programma’s zoals Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop maar ook met de hand.

Mijn verdere interesses zijn fotografie, tekenen, schilderen, naaien, muurschilderingen maken, eigenlijk alles wat maar met creativiteit te maken heeft. Daarnaast houd ik ook van films, tuinieren, koken en snowboarden.